Coaching voor bedrijven

Organisaties kiezen er steeds vaker voor om de diensten van een coach in te schakelen. Als organisaties in deze snel veranderende wereld succesvol willen zijn, vraagt het van medewerkers dat ze zich blijven ontwikkelen en versterken. Coaching versterkt het potentieel van medewerkers en maakt ze effectiever. Pas wanneer mensen persoonlijk groeien, kunnen ze ook als medewerker groeien. Geïnspireerd raken, hun vak als beste uitoefenen en het verschil maken. 

Als coach werk ik in opdracht van bedrijven aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Wanneer bedrijven met mij een contract afsluiten als coach, ben ik de vaste coach voor het bedrijf, waarbij alle medewerkers toegang krijgen tot mijn coach-diensten. Ik ontwikkel voor hen persoonlijke coachtrajecten; medewerkers zijn immers individuen, mensen die persoonlijk geholpen dienen te worden. Zij kunnen daarom op mijn 100% integriteit rekenen, ook al word ik betaald door het bedrijf. Lees hier over wat persoonlijke coaching bij mij inhoudt en wat uw medewerkers mogen verwachten. 

Zijn er in uw bedrijf of bij uw medewerkers specifieke thema’s aan de orde die te maken hebben met het carrièrepad of de loopbaanontwikkeling? Dan kan een medewerker ook een loopbaancoach traject volgen. Lees hier meer informatie over loopbaancoaching. 

Kiezen voor één coach geeft bedrijven overzicht, één aanspreekpunt en biedt natuurlijk schaalvoordelen. Vanzelfsprekend kunt u een scherpe tariefstelling tegemoet zien wanneer ik uw vaste coach word. Mijn tariefstelling is in verhouding tot het aantal verwachte coachtrajecten en het aantal medewerkers van uw bedrijf. Indien je na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd bent in mijn rol als jullie coach, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel: 06 55 888 231.

In het eerste gesprek heeft Sandra mij direct een goed gevoel gegeven zodat ik op een open manier het traject aan ben gegaan. Soms heb ik zelf moeite om bepaalde eigenschappen/gevoelens te uiten, maar Sandra weet daar precies doorheen te prikken. Bijzonder hoe zij iemand weet te doorgronden en pijnpunten eruit te halen. Op deze manier kon ik ook daadwerkelijk verder met mijn coachvraag.