Sandra van de Pol

Mensen en organisaties verder helpen bij hun persoonlijke- en/of professionele vraagstukken en ontwikkeling is mijn passie, mijn missie! Ik vind het iedere keer weer een verrijking om veranderingen samen voor elkaar te krijgen en om te zorgen voor een prettig werk- en leerklimaat, waarbij duurzame resultaten worden behaald en mensen zichzelf kunnen en durven zijn. 

Om die reden begon ik in 2008 mijn eigen bedrijf DYOS Connect Organisatieontwikkeling & Coaching, deed ik veel ervaring op als leidinggevende en volgde ik diverse coachtrainingen en trainingen rond veranderingen. Coach ik leidinggevende, medewerkers en diverse organisaties. Inmiddels ben ik als geregistreerd professioneel senior coach en organisatiecoach al tien jaar in de rol van coach werkzaam.

Particulieren

Ik help particulieren die rechtstreeks een beroep op mij doen: samen met hen werk ik aan hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Ze zijn niet ziek maar ze zoeken verandering; ik help ze daarbij. We beginnen aan een gezamenlijke reis waarbij de klant aan het stuur zit. Thema’s waaraan we werken zijn bijvoorbeeld meer balans in het leven, zingeving, zelfbeeld en zelfkennis, drijfveren en talenten, communicatie met anderen, omgaan met stress. Soms gaat het om het ontwikkelen van zelfvertrouwen of wil men juist assertiever worden. Ook werk ik aan thema’s die meer in de werksfeer van mijn klanten liggen; bijvoorbeeld wanneer er hulp wordt gevraagd bij een carrièrestap of nieuwe functie.

Bedrijven

Daarnaast werk ik namens, vóór bedrijven: ik help medewerkers van bedrijven in gedrag te veranderen of persoonlijk te ontwikkelen. Medewerkers zijn natuurlijk ook individuen, mensen die persoonlijk geholpen dienen te worden. Zij kunnen daarom op mijn 100% integriteit rekenen, ook al word ik betaald door hun werkgever! Tenslotte werk ik ook áán bedrijven zelf: ik heb ruime ervaring in het coachen van managers, hun teams of de gehele organisatie bij verandertrajecten.

Kwaliteiten

Ik word geprezen vanwege mijn integriteit, gedrevenheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Mijn grootste kracht is het verbinden, samenwerken en complexe zaken terugbrengen naar de eenvoud; ik ben pragmatisch en resultaatgericht.

Samenwerking

Ik ben trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep. Daarnaast werk ik regelmatig samen met de volgende businesspartners:

  • Entalis:Agile training en coaching”
  • Syndetos (Coby Smeenk): “Leren en ontwikkelen”
  • StimuLauncher (Désirée Streumer): “Interim Management, Coaching en Training”

EIA-keurmerk coaching

Ik ben een NOBCO EIA gecertificeerd practitioner coach. European Individual Accreditation (EIA) is hét Europese kwalteit keurmerk voor professionele coaches.

Een coach met EIA-keurmerk voldoet altijd aan strenge kwaliteitseisen, volgt de Internationale Ethische Code en is zichzelf continu aan het ontwikkelen. Iedere EIA gecertificeerd coach heeft aangetoond een gedegen opleiding en aantoonbare coachervaring te hebben. En wordt na een toetsingsprocedure door EMCC Nederland ingeschreven in het register.

Iedereen in Nederland kan zich coach noemen. Hoe weet je dan als klant dat je met een goede coach te maken hebt? En hoe kan ik mij als coach onderscheiden? Het EIA-keurmerk is het antwoord op deze vragen.

Sandra kan zich goed inleven in het verloop van de zoektocht naar het antwoord n.a.v. de coachvraag. En het voeren van de dialoog, de weg naar het eigen weten verkennen. Met hoofd hart en handen; in diepere betekenis; aandacht, aanwezigheid en aanraking.